موسیقی عجیب ترین و غریب ترین هنر است و تنها هنر ،از میان هنرهای هفتگانه که من در آن آموزش ندیده ام اما بسیار به آن گوش می سپارم . یک باره می آید و آرامشی که در آن خانه کرده ای را برهم می زند .طوفانی بر تو وزیدن می گیرد و تو دیگر آن آدم قبل نیستی. شبیه عشق است که یک روز از راه می رسد و خانه وجودت را تسخیر می کند. بدون در زدن خانه ،اجازه گرفتن و در بی خبری عقل ،تند و بی محابا خودش را در جان و جسم ما جای می کند .کافکا در رمان مسخ ،به این لحاظ از #موسیقی ایراد می گیرد . من اما باور دارم بدون حضور موسیقی در زندگی ،ما بخش بزرگی از زیبایی های زندگی را از دست می دهیم . این موسیقی است که آدمی را به خارج از مرزهای بسته زندگی می کشاند ودر بهشت گمشده ای که همواره در جست جویش بوده ،جای می دهد . روح های خشک و عبوس و مرده هستند که راز موسیقی را نمی شناسند. مولانای عزیز نیز رباب می نواخت و تغییراتی در ساز رباب پرداخته بود.
موسیقی هدیه خدا به ما انسان هاست که دلمان برای او تنگ شده است. خدایی که با تمام آنچه تاکنون از آن شنیده ایم تفاوت دارد .
مدرس دوره های مختلف شاهنامه، مثنوی، حافظ و خودشناسی
تدریس دوره های مثنوی بیش از 14 سال
تدریس دوره های حافظ شناسی بیش از 12 سال
تدریس دوره های شاهنامه خوانی بیش از 12 سال
تدریس دوره های خودشناسی بیش از 6 سال
نویسنده بیش از پانصد ساعت متن برای برانه های مختلف رادیویی و تلویزیونی
چاپ بیش از سه کتاب : باغ سبز عشق ، غربت وجودی در اثار مولانا و مجموعه اشعار غزلهای یک زائر
برگزیده جشنواره های ادبی، هنری و دانشگاهی و غیر دانشگاهی
دوره های داستان نویسی و فیلم نامه نویسی را در حوزه هنری گذراندم و نمایش نامه نویسی را در تالار محراب آموختم، بعدها نقاشی را نیز، نزد استادان مجربی از جمله استاد آقامیری گذراندم.
برگزیده چندین جشنواره ادبی ،هنری دانشگاهی و غیر دانشگاهی کشوری هستم و حاصل نوشته هایم سه کتاب و بسیاری نوشته های دیگر می باشد که به امید خدا برای جمع آوری وچاپ آنها در آینده نزدیک ،اقدام خواهم نمود.
سالهاست که به لطف خداوند بر خوان پر گوهر مثنوی نشسته ام و از برکات آن، با دوستان عزیزی آشنا شدم که همراه و هم قدمم در این مسیر سبز بوده اند .
اکنون درکلاس مثنوی به پانصدمین جلسه کلاس نزدیک می شویم می دانیم که عمری با هم بوده ایم در غم ها وشادی ها شریک هم بودیم اما از همه مهم ترمثنوی را کنار خود داشته ایم و مولانا هر گز از زندگی ما جدا نشده است .
تجربه ای که در این سالها از مثنوی یافته ام این است که مهم ترین رویکرد مولانا در مثنوی ،خودشناسی است
ما نمی توانیم پروازهای رفیع مولانا را تجربه کنیم .عرفان محض مولانا برای قواره انسان امروزین ،جامه ای بزرگ است و باید مثنوی را برای انسان امروز ساده کنیم
مثنوی پر از نکته های روانشناسی و اخلاقی است که به انسان کمک می دهد خود را میان بحبوبه های زندگی بیابد و بشناسد و چنین شد که کلاس خودشناسی را در کنار مثنوی آغاز کردم تا منظره های زیبای مثنوی را در وجود خودمان بیابیم .
امروز خدا را شاکرم که به من این لطف را داشته است که با مثنوی ارزشمند حضرت جلال الدین محمد مولوی آشنا شدم و اگر عمری دوباره بیابم ،باز وقتم را برای شاگردی در مکتب مولانا خواهم گذاشت چون هنوز بسیار نکته ها را باید در مثنوی بیابم ،بیاموزم و بیاموزانم .
مجموع دوره های برگزارشده
0+
اگر سوالی دارید بپرسید ادمین سایت در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.
دیدگاهتان را بنویسید